Sök

Brearedsvägen 6, Varberg

Logotyp Vardaga

Beskrivning 

På Brearedsvägen har vi 16 lägenheter för personer med demens. Vi erbjuder dig en egen ljus lägenhet, utrustad med och toalett och dusch. Vi står för den höj- och sänkbara sängen, all övrig inredning sköter du själv efter tycke och smak. Varje enhet har ett gemytligt allrum med angränsande balkong eller altan som inbjuder till sköna fikastunder. Enheterna har även gemensamma kök med hemtrevlig matplats. Boendet ligger i ett lugnt och trevligt område, med närhet till inbjudande promenadstråk och goda kommunikationer.

Boende, inriktning demenssjukdom

Exteriör Brearedsvägen

Målsättning

Hos oss får du som boende vård och omsorg utifrån dina behov och förmågor. Dagligen anordnar vi gemensamma aktiviteter, såsom tidningsläsning, bakning eller enklare gymnastik. Vi garanterar också regelbundna utevistelser/promenader och individuella aktiviteter utifrån dina önskemål.

Kompetens

Vårt arbete leds av en verksamhetschef, tillsammans med gruppchefer och erfaren omvårdnadspersonal. Varje boende har en egen patientansvarig sjuksköterska och vi är bemannade hela dygnet.
Vi erbjuder både läkare, arbetsterapeut och sjukgymnast till den som behöver. Vi har även tillgång till frisör och fotvård som kommer till oss vid behov.

Övrigt

På dina villkor. När du flyttar in hos oss upprättar vi tillsammans en individuell plan utifrån dina behov och förmågor. Du får en personlig kontaktman, som lär känna dina vanor bäst och som ser till att dina hjälpbehov och önskemål verkligen blir tillgodosedda.

Vi strävar alltid efter att anpassa insatserna efter dina vanor, och vid behov tar vi gärna dina närstående till hjälp för att lära känna dig bättre. Dina närstående är också alltid välkomna hos oss, samt till de närståndemöten vi regelbundet håller.

I vårt arbete sätter vi högt värde vid etik och moral. Vi möter varandra med trygghet och värme och utgår från respekten för den enskildes självbestämmanderätt.

ikon

Kontakta oss

Kontakta boendet

Verksamhetschef  Gordana Rajkovic
Tel. 073 – 327 16 20 eller gordana.rajkovic@vardaga.se
Hemsida: www.vardaga.se Länk till annan webbplats.
Postadress: Brearedsvägen 6 432 38 Varberg

Självservice & blanketter