varningsikon

2021-07-16

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2018-06-05

Vi söker statister till webbserien VBG

Söndag den 10 juni spelas sista avsnittet av webbserien VBG in. Upplösningen utspelar sig vid ett event på Centralen, en kommunal mötesplats för ungdomar. Nu söker vi statister som ska spela deltagare vid evenemanget. Här kommer lite info till dig som är intresserad av att vara med.

Lagom till höstens skolstart släpper Varbergs kommun det första avsnittet av VBG, en webbserie om att vara ung i Varbergs kommun. Syftet är att på ett roligt och lättsamt sätt marknadsföra den öppna ungdomsverksamheten som Varbergs kommun erbjuder. Huvudkaraktärerna är skrivna men de kommer att röra sig i kommunens riktiga verksamhet. Serien släpps här på varberg.se och på youtube.

Vill du vara statist?

Vi behöver ca 20 statister vid söndagens inspelning. Kravet är att du är mellan 12 och 25 år samt att det finns ett skriftligt samtyckte till publicering.

Samtycke till publicering

Om du är under 16 år måste din vårdnadshavare godkänna att du medverkar i webbserien. Därför måste du skriva ut och ha med dig en underskriven samtyckesblankett till inspelningen. Om du inte har med dig en underskriven blankett kan du inte vara med. Ladda hem blanketten här. Pdf, 166.9 kB. (Pdf, 166.9 kB) Om du är över 16 år får du själv fylla i samtyckesblanketten på plats.

Det är ingen föranmälan, vi kommer att välja ut vilka som kommer med på plats. Vi kommer att eftersträva en bredd av bland annat ålder och kön på statisterna och förbehåller oss därför rätten att välja bland dem som lämnar intresse. Anmälan för att vara statist öppnar klockan 14.30.

Som tack bjuder vi alla som medverkar grillat efteråt. Observera att vi inte betalar ut någon lön till statisterna.

Hålltider:

14.30 börjar vi ta emot intresseanmälningar för att vara statist och urval sker
15.00 inspelningen startar
18.00 inspelningen beräknas vara klar
18.05 Vi serverar grillat till alla som medverkar i filmen
ca 19.00 Slut