varningsikon

2018-05-22 16.24

Eldningsförbud i Varbergs kommun  

Från och med den 23 maj klockan 08:00 råder det eldningsförbud i Varbergs och Falkenbergs kommuner. Det varma vädret har gjort att det är mycket torrt i skog och mark och spridningsrisken vid en eventuell brand är stor. Eldningsförbudet gäller tillsvidare.

Läs mer

Sök

Den här nyheten är äldre än tre månader och kan därför vara inaktuell.
2017-05-15

Värnamovägen avstängd för asfaltering

Med början på onsdag kväll den 17 maj stängs Värnamovägen vid Lugnetrondellen för asfaltering. Arbetena pågår kvälls- och nattetid fram till torsdag morgon den 25 maj. Vägen stängs av under tiden arbetena pågår så var vänlig och välj en annan väg.

Lugnetrondellen byggdes om för att anpassa vägen inför öppnandet av det nya handelsområdet. Det är nu dags att asfaltera den ombyggda rondellen.

Arbetet sker i två etapper. Den 17–19 maj fräser vår entreprenör asfalten mellan kl. 19 och 05. Den 22–24 maj sker asfaltering, också mellan kl. 19 och 05. Arbetena sker alltså på kvällen och natten och under tiden är vägen avstängd för trafik. Fredag till söndag är rondellen öppen men det kommer att vara höga asfaltskanter runt rondellen, så kör försiktigt.