varningsikon

2021-07-16

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2018-11-23

Varbergs kommun testar telefonin

För att säkerställa att kommunen har en god beredskap testas kommunens telefonisystem under kvällen och natten den 23 november. Nyckelfunktioner, till exempel inom räddningstjänsten och socialförvaltningen, berörs inte men testet kan medföra störningar i övrig telefoni.

Varbergs kommun måste ha beredskap ifall något oförutsett skulle inträffa. För att vara förberedd om det skulle bli en allvarlig störning eller ett avbrott som berör kommunens telefonisystem behöver tester genomföras för att säkerställa att telefonin fungerar. Därför planeras en övning under kvällen och natten den 23 november.

För att du som kommuninvånare ska påverkas så lite som möjligt görs arbetet efter kontorstid när merparten av kommunens verksamheter är stängda.

Från klockan 17.30 fredagen den 23 november fram till cirka klockan 07.00 på lördag morgon den 24 november påverkas telefonnummer till Varbergs kommun. Det blir störningar och ett antal kortare avbrott. Om du ringer kommunen och inte kommer fram – försök igen en stund senare.

Nyckelfunktioner och särskilt viktiga telefonnummer undantas och går att nå och använda som vanligt.