varningsikon

2018-08-13 07.56

Eldningsförbud i Varbergs kommun gäller fram till den 21 augusti kl. 09.00.

Eldningsförbudet i Varbergs kommun upphör tisdagen den 21 augusti klockan 09.00. Fram till dess är det fortsatt förbjudet att elda utomhus, men det är okej att grilla på tomtmark och inom restaurangområde med släckutrustning till hands.

Läs mer

Sök

Den här nyheten är äldre än tre månader och kan därför vara inaktuell.
2018-03-08

Nu återinviger vi Varbergs teater

Varbergs teater har berikat stadens kulturliv sedan 1895. Efter månader av varsam renovering börjar vi bli redo att slå upp dörrarna och återigen fylla salongen med applåder och dramatik. Den 6-11 mars bjuds det på ett varierat program för att fira återinvigningen.

Återinvigning av varbergs teater

Programmet har tagits fram av Varbergs kommun tillsammans med flera lokala kulturföreningar. Det blir bland annat föreläsningar, teater, författarbesök och rundvisningar.

Firandet når sin kulmen lördag 10 mars, under dagen blir det stor familjefest med klassikern Snövit som teaterföreställning och ett häftigt maskeraddisco på stora scenen. Till kvällen bjuds det till mingel i övre teaterfoajén och en gripande föreställning av Teater Jaguar, Dödsängel om vår närhet till ondska och längtan att slå sig fri.

Hela programmet finns på kulturhusetkomedianten.se/varbergsteaterlänk till annan webbplats. Du kan också hämta ett tryckt program på Kulturhuset Komedianten.

Till flera av programpunkterna behöver du en biljett, den kan du boka online via kulturhusets webbplats eller i receptionen på Kulturhuset Komedianten.