varningsikon

2021-07-16

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2018-12-13

Ungdomsgården Gauen håller öppet på julafton

Den som av någon anledning känner sig ensam på julafton är välkommen till Gauen i Träslövsläge. I ett samarbete med Röda Korset håller ungdomsgården öppet klockan 11-18.

Pepparkakstomte och pepparkaksrenar

Under dagen bjuder arrangörerna på mat och dryck, både julmat och annan mat. Tillställningen är helt alkoholfri. På programmet står bland annat pingisturnering, FIFA-match och fotboll på Ankarvallen eller i Ankarhallen. Den som känner sig manad kan bjuda på musik eller dans på ungdomsgårdens scen. Det går också bra att bara sitta ner och umgås.

- På julafton är det många som känner sig ensamma. Några firar inte jul, andra har ingen att fira jul med. Det mesta är stängt i stan och det finns ingenting att göra. Vi vill erbjuda en plats där man kan träffa andra och ha en härlig dag, säger Marcel Mulombo, fritidsledare.

I vanliga fall är Gauen en mötesplats för ungdomar mellan 12 och 18 år. Men på julafton är alla välkomna oavsett ålder.

Det kostar ingenting att delta men man måste anmäla sig i förväg. Anmälan sker till facebookevenemanget Julafton på Gauen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller genom Gauens facebooksida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..