varningsikon

2018-05-22 16.24

Eldningsförbud i Varbergs kommun  

Från och med den 23 maj klockan 08:00 råder det eldningsförbud i Varbergs och Falkenbergs kommuner. Det varma vädret har gjort att det är mycket torrt i skog och mark och spridningsrisken vid en eventuell brand är stor. Eldningsförbudet gäller tillsvidare.

Läs mer

Sök

Den här nyheten är äldre än tre månader och kan därför vara inaktuell.
2017-04-25

Söndagsjogg med politiker

I strålande sol och frisk västkustvind invigdes Breareds motionsspår av
över hundra motionärer. Här kan du se härliga bilder och en film från invigningen.


Jeanette Qvist (S), som motionerat om ett motionsspår i Breared, fick äran att hålla i startpistolen. I startfållan fick kommunalråden och några av kommunens politiker sällskap av inbjuden allmänhet och löpare från idrottsföreningar i Brearedsloppet. Grattis till alla er som tog er i mål, bra jobbat!


Johan Sjöström från Varbergs GIF var snabbast i mål och sprang de 2 kilometrarna på 7 minuter och 17 sekunder. Vinnare i politikerklassen blev Martin Bagge och spårets projektledare, Jimmy Johansson från hamn- och gatuförvaltningen, var snabbaste kommunanställd.

Väl i mål bjöds det på frukt och vatten tillsammans med roliga aktiviteter. FK Friskus lät barnen prova på orientering och Varbergs GIF hade häcklöpning för stora och små. Brukshundklubben fanns på plats med hundar och Varbergs mountainbikeklubb visade upp coola cyklar.

Tack till alla er som bidrog till ett lyckat lopp!

Hamn- och gatuförvaltningen

Foto och film: Nathalie Greppi