varningsikon

2021-07-16

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2019-05-16

Simstadion öppnar för säsongen

Lördag 18 maj slår vi åter upp portarna till Simstadion, välkommen att besöka vårt anrika utomhusbad – nu med nyrenoverade omklädningsrum. Under öppningshelgen har vi erbjudanden på säsongskort och det blir vattengympa och vattendisco.

vattendisco

Äntligen är sommarsäsongen här och badsugna är välkomna till Simstadion. Nytt för i år är att vi erbjuder vattengympa tre dagar i veckan under hela säsongen, måndagar, onsdagar och fredagar.

Nya fräscha omklädningsrum

Under våren har vi renoverat omklädningsrummen inklusive toaletter och duschar. Nytt för säsongen är även ett tredje, tillgänglighetsanpassat omklädningsrum för bland annat personer med funktionsnedsättning. Här finns omklädningsyta, handikapptoalett och dusch. Det tillgänglighetsanpassade omklädningsrummet är inte helt färdigställt ännu, arbetet väntas blir klart inom kort.

Öppningserbjudande på säsongskort

Under öppningshelgen 18 och 19 maj erbjuder vi 20% rabatt på säsongskort för Simstadion. För priser och mer information besök www.varberg.se/simstadion

Aktiviteter den 19 maj

På söndag klockan 11 är alla barn välkomna till säsongens första vattendisco. Det blir dessutom vattengympapremiär klockan 13.00.

Simstadion är öppen till och med 8 september 2019.