varningsikon

2018-05-22 16.24

Eldningsförbud i Varbergs kommun  

Från och med den 23 maj klockan 08:00 råder det eldningsförbud i Varbergs och Falkenbergs kommuner. Det varma vädret har gjort att det är mycket torrt i skog och mark och spridningsrisken vid en eventuell brand är stor. Eldningsförbudet gäller tillsvidare.

Läs mer

Sök

2018-06-07

Samhällsservicen på en adress

Nu förenklas samhällsservicen för dig som kommuninvånarna i Varberg. Sedan mitten av maj finns kommunens gemensamma kundservice Varberg direkt och det statliga servicekontoret på samma adress - Norra Vallgatan 14.

Du som bor i Varbergs kommun och har frågor till kommunen, Skatteverket, Försäkringskassan eller Pensionsmyndigheten kan numera gå till samma plats för att få svar och hjälp. Samhällsservicen finns nu samlad under ett och samma tak på Norra Vallgatan 14 för att underlätta för dig.

Varberg direkt

Varberg direkt är kommunens gemensamma kundservice. Hit är kommuninvånare, företagare eller besökare välkomna att vända sig med frågor och synpunkter oavsett vilken kommunal verksamhet det gäller.

Du kan ringa eller komma på besök. Kommunvägledarna i Varberg direkt ger dig service, information och vägledning på bästa sätt.

Servicekontoret

Servicekontoret består av de tre myndigheterna Försäkringskassa, Skatteverket och Pensionsmyndigheten. Varje handläggare på servicekontoret kan hjälpa till med både skatte-, försäkrings- och pensionsärenden.

Välkommen till Norra Vallgatan 14!