varningsikon

2018-05-22 16.24

Eldningsförbud i Varbergs kommun  

Från och med den 23 maj klockan 08:00 råder det eldningsförbud i Varbergs och Falkenbergs kommuner. Det varma vädret har gjort att det är mycket torrt i skog och mark och spridningsrisken vid en eventuell brand är stor. Eldningsförbudet gäller tillsvidare.

Läs mer

Sök

Den här nyheten är äldre än tre månader och kan därför vara inaktuell.
2016-11-09

Ny digital växel – bra att veta

Sedan drygt en månad har kommunen ersatt den gamla telefonväxeln med en ny digital lösning. I den nya telefonilösningen tutar det inte längre upptaget om personen du söker är i ett annat samtal. Istället kopplas du till röstbrevlådan och kan lämna ett meddelande.

Det innebär att du inte ska behöva ringa flera gånger för att komma i kontakt med den du söker.  Om personen inte har möjlighet att svara kan du lämna ett meddelande i röstbrevlådan och be att personen ringer tillbaka.

Tyvärr har vi problem med att vissa röstbrevlådor inte alltid fungerar. Vi jobbar för att lösa detta tillsammans med vår leverantör.

Vi har också ett nytt stödsystem för telefonköer. Några av våra verksamheter rapporterar att telefonköerna inte alltid fungerat som avsett. Även detta håller vi på att se över tillsammans med vår leverantör.

Har du ringt oss och inte nått fram? Rapportera gärna felet till kundservice@varberg.se eller 0340-886 86.