varningsikon

2021-07-16

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2019-02-28

Nu söker vi eldsjälar och hjältar inom kultur, idrott och fritid

Vet du någon eller några som gjort en beundransvärd insats inom områdena kultur eller idrott och fritid i Varbergs kommun? Nu är det dags att ansöka eller nominera till kultur- och fritidsnämndens årliga utmärkelser.

Varbergs kommun delar årligen ut utmärkelser i form av ett kulturstipendium, ett idrotts- och fritidsstipendium och en eller flera hedersplaketter. Utdelningen sker i samband med firandet av nationaldagen i Societetsparken. Nu är det dags att nominera till 2019 års utmärkelser.

Stipendium

Varbergs kommuns kulturstipendium och idrotts- och fritidsstipendium kan delas ut till en enskild person eller grupp som befinner sig i utveckling och har sin huvudsakliga verksamhet förlagd till Varberg. Nominering/ansökan kan göras av den sökande själv, förening eller allmänhet.

Hedersplakett

Varbergs kommuns hedersplakett delas ut till person som utövat eller främjat kultur- eller fritidsverksamhet med anknytning till Varbergs kommun. Nominering kan göras av förening eller allmänhet.

Nominera senast 21 mars

Nomineringen kan göras digitalt via kommunens självserviceportal eller skickas via post till kultur- och fritidsnämnden, 432 80 Varberg. Sista dagen att skicka in är den 21 mars.

Läs mer och skicka in din ansökan/nominering