varningsikon

2021-07-16

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2018-10-26

Nu öppnar Veddige simhall

Nu är det klart att Veddige simhall öppnar måndag 29 oktober. Lördag vecka 44 blir det öppningskalas med roliga aktiviteter och erbjudanden.

Veddige simhall har varit stängd för renovering sedan maj i år. Arbetet har blivit försenat av flera olika anledningar. Nu är det klart att den nyrenoverade anläggningen öppnar på måndag lagom till att höstlovet startar.

- Det känns jätteskönt att åter kunna erbjuda kommuninvånarna en öppen bad- och simanläggning. Vi vet att öppningsdagen har varit efterlängtad av såväl föreningar som motionärer och barnfamiljer, säger Olof Johansson, enhetschef för kommunens bad- och simanläggningar.

Öppningskalas

Lördag den 3 november klockan 12-15 firar vi med ett stort öppningskalas. Det blir bland annat skattjakt, sjöjungfrusim och popcorn. Besökarna kan även prova att dyka under ledning av dykarklubben. Dessutom finns det möjlighet att delta i en workshop där besökarna får lämna förslag till nya aktiviteter i simhallen. Under öppningskalaset badar två barn till priset av ett.

Nygammal simhall

Veddige simhall har fått en rejäl upprustning för att kunna ta emot fler badande under tiden som den nya bad- och simanläggningen byggs på Håsten. Bland annat har vi ökat reningskapacitet och förbättrat ventilationen för att klara fler badande. Lokalerna har även byggts till och byggts om för att få plats med ny utrustning.

Veddige simhall är nu redo att ta emot badande, men visst arbete kvarstår i bland annat personalutrymmen och receptionen. Arbetet beräknas vara helt klart inom en månad.

Mer information och ordinarie öppettider

Öppettider under höstlovet (vecka 44)