varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2020-06-30

Nu finns en app för felanmälan!

Upptäcker du ett hål i gatan, en trasig papperskorg eller att det är fel på en dusch i ett omklädningsrum – gör en felanmälan! Nu kan du enkelt anmäla sådant som Varbergs kommun ansvarar för med hjälp av en ny app.

En hand som håller i en mobiltelefon där felanmälansappen syns. I bakgrunden syns en gatubrunn.

Det är du som bor i Varbergs kommun eller som är här på besök som är bäst på att hitta sådant som är felaktigt eller trasigt eftersom du rör dig runt om på olika platser i kommunen.

Vi vill gärna ha din hjälp att rapportera de fel och brister som du upptäcker. Detta kan du göra på olika sätt, bland annat genom den nya appen som heter ”Felanmälan Varbergs kommun”. Den kan du ladda ner via AppStore eller Google Play.

Sedan tidigare finns en e-tjänst som du hittar via varberg.se. Sök bara på felanmälan så hittar du rätt. Du kan också ringa till Varberg direkt och berätta. Genom de här olika möjligheterna vill vi underlätta för dig att hitta den väg du tycker är enklast att felanmäla på.

Enkelt att felanmäla med telefonen

Om du har appen i din mobiltelefon blir det enkelt att anmäla ett fel precis när du upptäcker det. Via appen kan du ge exakt platsinformation och om du vill kan du ta en bild och skicka med. Det är bra om du beskriver det du vill anmäla så tydligt som möjligt.

Du kan göra din felanmälan när som helst på dygnet. Det du anmäler blir ett ärende som hanteras under kontorstid.

I appen finns också en möjlighet att använda QR-kod för att göra en felanmälan. Inledningsvis finns dessa endast uppsatta på ett antal offentliga toaletter.

Så se till att ladda ner appen ”Felanmälan Varbergs kommun” nu - tillsammans förbättrar vi Varbergs kommun!

ikon

Nyheter