varningsikon

2020-12-14

Skärpta råd för att begränsa smittspridningen

Till följd av en ökad smittspridning av covid-19 har Folkhälsomyndigheten beslutat om nationella allmänna råd från den 14 december 2020. Läs mer om hur Varbergs kommun anpassar verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2019-11-06

Martin Josander blir ny VD för Arena Varberg

Martin Josander är ett välkänt ansikte här i Varberg. Han är sedan drygt fyra år klubbdirektör för Warberg IC/IBF och Warberg Innebandycenter AB. Dessförinnan har Martin varit resebyråchef på Resia och haft ledande marknads- och försäljningsroller på Kusthotellet/Varbergs Kurort. Martin tillträder den nya tjänsten den 1 februari.

- Med Martins lokala förankring och med sin erfarenhet ser vi att Arena Varberg får en mycket bra VD inför framtiden, säger Mikael Bonde, styrelseordförande, Arena Varberg.

Jochum Bernéus lämnar sitt uppdrag

I höstas blev det klart att Jochum Bernéus lämnar sitt uppdrag som VD för att gå i pension. Jochum har varit anställd i Varbergs kommun i 25 år, varav 12 år som VD för Arena Varberg.


- Jochum har med ett stort engagemang, målinriktning och lojalitet utfört sitt uppdrag och bidragit till Varbergs utveckling. Resultatet är ett bolag väl rustat för att ta nästa steg mot att bli en än mer attraktiv mötesplats och samarbetspartner i Varberg, säger kommundirektör Carl Bartler.

Arena Varbergs uppdrag

Arena Varbergs uppdrag är att tillhandahålla lokaler och koncept samt arrangera attraktiva arrangemang till gagn för kommunen, invånarna och näringslivet i Varberg.


- Jag känner väl till Arena Varbergs verksamhet som både besökare och kund och ser fram emot att fortsätta arbetet med Arena Varbergs utveckling och deras utmaningar framöver, säger Martin.

Carl om rekryteringen:

- Vi ser fram emot att Martin med sitt nätverk, sin kompetens och erfarenhet från föreningsliv, besöks- och evenemangbranschen fortsätter den viktiga uppgiften att utveckla Varberg som destination och platsvarumärke i nära samarbete med alla inblandade aktörer – närings- och föreningsliv, kommun, invånare och besökare.

ikon

Nyheter