varningsikon

2018-05-22 16.24

Eldningsförbud i Varbergs kommun  

Från och med den 23 maj klockan 08:00 råder det eldningsförbud i Varbergs och Falkenbergs kommuner. Det varma vädret har gjort att det är mycket torrt i skog och mark och spridningsrisken vid en eventuell brand är stor. Eldningsförbudet gäller tillsvidare.

Läs mer

Sök

Den här nyheten är äldre än tre månader och kan därför vara inaktuell.
2016-11-28

Kommunkoncernens medarbetare samlas

Denna vecka samlas kommunkoncernens medarbetare för visions- och medarbetarkvällar i Sparbankshallen.

Vimmel på visions- och medarbetardagarna

Visions- och medarbetarkvällarna är ett sätt att samla kommunkoncernens personalstyrka i visionens anda kring aktuella frågor som rör hela organisationen. Varberg är en av landets snabbast växande kommuner och det finns behov av att prata gemensamt om vad det innebär för medarbetarna och för organisationen som helhet.

Med gemensam julmiddag som en del av programmet är visions- och medarbetarkvällarna samtidigt ett sätt för arbetsgivaren Varbergs kommun att visa uppskattning för goda insatser och betona varje medarbetares viktiga roll i kommunens verksamhet.

‒ Under 2016 har vi fått många fina kvitton på att vi gör ett bra jobb. Varbergs kommun har prisats nationellt inom flera olika områden, bland annat med breda utmärkelser som Årets stadskärna och Årets landsbygdskommun. Alla verksamheter är delaktiga i framgången och det är viktigt att förmedla till var och en, säger kommundirektör Carl Bartler.

För att alla ska få plats i Sparbankshallen är personalstyrkan uppdelad på fyra kvällar, måndag till torsdag. Totalt är 4 300 medarbetare anmälda till någon av kvällarna.