varningsikon

2018-05-22 16.24

Eldningsförbud i Varbergs kommun  

Från och med den 23 maj klockan 08:00 råder det eldningsförbud i Varbergs och Falkenbergs kommuner. Det varma vädret har gjort att det är mycket torrt i skog och mark och spridningsrisken vid en eventuell brand är stor. Eldningsförbudet gäller tillsvidare.

Läs mer

Sök

Den här nyheten är äldre än tre månader och kan därför vara inaktuell.
2017-03-21

Informationsträff om att bli familjehem

Är du en vuxen som vill göra skillnad och bidra till en tryggare uppväxt för ett barn eller en tonåring? Missa inte chansen att komma på en informationsträff där vi berättar om att bli familjehem.

Barn och ungdomar som av olika anledningar inte kan bo hemma hos sina föräldrar kan få komma till ett familjehem. Familjehemmet ska öppna sitt hem och sin familj för barnet, dela det med barnets föräldrar och samarbeta med socialtjänsten.

Alla barn och ungdomar kan inte bo hos sina föräldrar. Orsakerna varierar, det kan vara sjukdom, missbruk eller andra problem i familjen som gör att barnen inte har ett fungerande hem eller föräldrar som kan stödja dem. En del barn behöver ett nytt hem att växa upp i, andra behöver en familj för en kortare period. Ett familjehem kan bli en ny chans i livet.

Var: Varbergs Stadshotell När: 6 april Tid: 18.00
Ingen anmälan krävs. Vi bjuder på fika.

Läs mer om att bli familjehem

www.varberg.se/hjalpatilllänk till annan webbplats