varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2020-02-14

Hyr en gymnastikhall under sportlovet

Under sportlovet har du möjlighet att hyra en gymnastik- eller idrottshall även under dagtid. Gå ihop några stycken och skapa er egen sportlovsaktivitet. Bygg en hinderbana, dra ihop en badmintonturnering eller spela spökboll.

Hittade du (mot förmodan) inget som passade er i lovprogrammet? Hyr en hall och fixa en egen sportlovsaktivitet för dina lovlediga barn!

Under sportlovet är ett flertal av kommunens gymnastik- och idrottshallar tillgängliga för uthyrning till privatpersoner även under dagtid.

Priser

Timhyran skiljer sig beroende av hur stor hallen är:

Stor hall: (större än 600 kvm) : 246 kr/h
Mellan hall: (161-600 kvm): 220 kr/h
Liten hall (mindre än 160 eller mindre) 192 kr/h

OBS! Du kan som senast boka en tid 48 timmar i förväg. Du måste vara över 18 år för att få boka en hall.

Sök efter lediga tider

För att se lediga tider i hallar och gymnastiksalar gå in på http://varberg.ibgo.selänk till annan webbplats
Du behöver inte vara inloggad för att se lediga tider, klicka bara på den rosa knappen sök/boka som du hittar i vänsterkanten. Välj enstaka tid eller sök i kalender.

Boka tid

För att boka en tid behöver du ha ett konto och logga in i bokningssystemet. Om du inte har ett konto sedan tidigare registrerar du dig som ny användare och väljer roll.

Om du behöver avboka din tid ska du kontakta Varberg direkt, 0340-88 000. Om du avbokar 3-7 dagar innan bokad tid får du betala halva avgiften. Om du avbokar 1-3 dagar innan bokad tid får du betala hel avgift.

Såhär funkar det när du har bokat

Du har tillgång till omklädningsrum 30 min innan och efter bokad tid. Men observera att det kan vara bokat i hallen i direkt anslutning både innan och efter din bokning.

Om du har en bricka sedan tidigare kan du använda den, förutsatt att du bokar som samma kund som brickan är kopplad till. Du kan alltså inte använda en bricka du använder för din förening till en privat bokning. Om du inte har en bricka behöver du hämta ut en hos Varberg direkt, Norra Vallgatan 14, legitimation krävs.

Kontakt och support

Vid frågor angående bokning av tid kontakta Varberg direkt.
E-post: varbergdirekt@varberg.se
Telefon: 0340 – 880 00

ikon

Nyheter