varningsikon

2021-07-16

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2017-10-06

Hiphop, humor och hamburgare när Centralen fyller 3 år

Nu är det drygt tre år sedan Centralen slog upp portarna för kommunens unga. Lördag den 7 oktober firas detta med en fartfylld fest. Det blir bland annat livemusik, stand-up och fototävling.

Kvällen är fylld av roliga aktiviteter och workshoppar. Gör din grej under Open stage, fixa hojen med Cykelcontainern eller spela brädspel med Playground.  Klockan 17.30 tänder vi grillen och bjuder på smarriga burgare. Missa inte heller kvällens fototävling!

Klockan 20 blir det stand-up med Melody Farshin, hon har medverkat i olika humorprogram på bland annat Kanal 5, Svt och i Sveriges radio. Melody har ett stort engagemang för mänskliga rättigheter och använder humorn som redskap för att belysa olika samhällsfrågor.

Klockan 21.30 äntrar hiphopduon LASH scenen. Systrarna slog igenom när de kammade hem utmärkelsen Nästa Nivå 2015 och har samarbetat med Silvana Imam. En tung spelning med grymma beats och kraftfulla budskap utlovas!

Hela programmet finns på Centralenfestens event på Facebook Länk till annan webbplats..

Alla aktiviteter är gratis och ingen föranmälan krävs.

Om centralen

Centralen har blivit en självklar mötesplats för många av kommunens unga. Hit är alla mellan 15-25 år välkomna. På Centralen finns flera olika verksamheter, allt från café till filmskapande till livescener. En del aktiviteter är återkommande, andra är tillfälliga projekt. Grundtanken är att Centralen ska vara en kravlös mötesplats där de unga själva kan styra innehållet.

Läs mer om Centralen här.