varningsikon

2021-07-16

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2018-05-16

Håstens simhall stänger och Simstadion öppnar

Den 16 maj är sista dagen som Håsten simhall är öppen för allmänheten. Nu börjar förberedelserna för den nya bad- och simanläggningen som ska ligga på samma plats. På lördag öppnar Simstadion för säsongen.

Från och med 17 maj är Håstens simhall är stängd för allmänheten. Simskolan och föreningsverksamhet kommer att vara igång ytterligare några veckor. Även gymverksamheten som drivs av Actic är igång några veckor till. Därefter börjar vi tömma lokalerna på inventarier och förbereda inför rivningen. Byggnationen av en ny bad- och simanläggning börjar till hösten och beräknas vara klar våren 2021.

Här kan du bada

Lördag den 19 maj öppnar Simstadion för säsongen. På öppningsdagen erbjuder vi 10% rabatt på våra säsongskort.

Veddige simhall är stängd för renovering och öppnar igen i höst. Lokalerna kommer att fräschas upp och uppgraderas för att klara ett ökat tryck. Läs mer om upprustningen av Veddige simhall.

Mer plats för lek och motion

I den nya bad- och simanläggningen planeras bland annat en 50-metersbassäng, en undervisningsbassäng med höj- och sänkbar botten samt ett aktivitetsbad med rutschkanor. Den nya anläggningen kommer att byggas ihop med befintlig ishall och gym för att tillsammans bilda en mötesplats för aktivitet och hälsa som är tillgänglig för alla. Följ arbetet med den nya anläggningen på www.varberg.se/nyabadet Länk till annan webbplats..

Sista plasket

I lördags tackades Håstens simhall av med ett stort badkalas med vattendisco, ballonger och popcorn. Stort tack till alla er som kom. Se bildspel från eventet nedan.