varningsikon

2021-01-22

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2020-02-13

Gör något kul under sportlovet!

Nu är årets sportlovsprogram här! Det innehåller massor av roliga aktiviteter för barn och unga i alla åldrar. Vad sägs om pyjamasparty på bibblan, sportlovs-LAN, att skapa djurporträtt och miniatyrlandskap i Konstverkstan eller kanske prova på golf? Detta och mycket, mycket mer finns att göra under årets sportlov.

en frostig ruta med texten sportlov 2020.

Sportlovet smygstartar redan helgen vecka 7 med bland annat ponnyridning på Stättareds 4H-gård, Morsejakten på Världsarvet Grimeton Radiostation och sportlovsaktiviteter på Hallands kulturhistoriska museum. Lovet sträcker sig sedan till söndag den 23 februari. Programmet är brett och innehåller både natur, fritids- och kulturaktiviteter för alla åldrar. Du kan exempelvis spana på örnar på Naturum Getterön, delta i Innebandyveckan på Sparbanken Wictory Center eller bygga klimatsmarta robotar på Kulturhuset Komedianten. En stor del av aktiviteterna är gratis, en del kräver föranmälan.

Varje år sammanställer Varbergs kommun lovprogrammet och arrangörerna är såväl kommunen själva som kulturinstitutioner, föreningar med flera.

Se hela programmet på varberg.se/lovlänk till annan webbplats

Observera att fler aktiviteter kan tillkomma.