varningsikon

2018-05-22 16.24

Eldningsförbud i Varbergs kommun  

Från och med den 23 maj klockan 08:00 råder det eldningsförbud i Varbergs och Falkenbergs kommuner. Det varma vädret har gjort att det är mycket torrt i skog och mark och spridningsrisken vid en eventuell brand är stor. Eldningsförbudet gäller tillsvidare.

Läs mer

Sök

Den här nyheten är äldre än tre månader och kan därför vara inaktuell.
2016-10-14

Gör något kul på höstlovet

Nu är årets höstlovsprogram här. Det innehåller massor av roliga aktiviteter för barn och unga i alla åldrar. Vad sägs om Halloweendisco i Spööökitetsparken, mörkervandring på fästningen eller dansläger. Detta och mycket, mycket mer finns att göra under årets höstlov.

Höstlovet smygstartar med bland annat AfterSchoolDisco, öppen kidsvolleyträning och LAN redan fredag den 28 oktober. Lovet sträcker sig sedan till söndag den 6 november. Programmet är brett och innehåller både kultur-, natur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar. Det blir exempelvis filmverkstad, ponnypromenad, thaiboxning och ringmärkningsvisning. En stor del av aktiviteterna är gratis, en del kräver föranmälan.

Varje år sammanställer kultur- och fritidsförvaltningen lovprogrammet och arrangörerna är såväl kommunen själva som kulturinstitutioner, föreningar med flera.

Se hela programmet på varberg.se/lov

Observera att fler aktiviteter kan tillkomma.