varningsikon

2021-07-16

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2018-05-08

Ett sista plask i Håstens simhall

Snart stänger Håstens simhall och en ny bad- och simanläggning börjar byggas på samma plats. Innan dess bjuder vi in till ett sista plask i Håstens simhall. Det är fri entré och vi bjuder på massor av roliga aktiviteter. I foajén informerar vi om den nya anläggningen.

Foto: Mostphotos.com

Håstens simhall stänger för allmänheten den 16 maj*. Lördagen den 12 maj tackar vi av den gamla simhallen med ett rejält badkalas. Det blir massor av roliga aktiviteter så som vattendisco, skattjakt och vattenlekar.

Nyfiken på hur den nya bad- och simanläggningen kommer att bli? I foajén informerar vi om den nya anläggningen och visar skisser. Vi berättar även om hur, var och när man kan bada och simma under byggtiden.

Det är fri entré. Ingen föranmälan behövs, men observera att antalet personer som får vistas i anläggningen samtidigt är begränsat. Även antalet parkeringsplatser är begränsat, lämna gärna bilen hemma om du har möjlighet.

Välkommen på Sista plasket

När: Lördag 12 maj klockan 12-16
Var: Håstens simhall, Simhallsgatan 7

*Håstens simhall är öppen för föreningar och simskola ytterligare några veckor. Även Actic Håsten på Håstens simhall är öppet ytterligare några veckor.