varningsikon

2018-05-22 16.24

Eldningsförbud i Varbergs kommun  

Från och med den 23 maj klockan 08:00 råder det eldningsförbud i Varbergs och Falkenbergs kommuner. Det varma vädret har gjort att det är mycket torrt i skog och mark och spridningsrisken vid en eventuell brand är stor. Eldningsförbudet gäller tillsvidare.

Läs mer

Sök

Den här nyheten är äldre än tre månader och kan därför vara inaktuell.
2017-12-21

Bondgårdsaktivitet ger rikare liv

Under hösten har arbetscentrum på Varbergs omsorg gett möjlighet till verksamheterna inom funktionsnedsättning att bekanta sig med lantbruket i Vare. Bondgårdsaktiviteten är ett exempel på aktiviteter som kommunen erbjuder inom friskvård, kultur och upplevelser inom funktionsnedsättning.

Människor i ladugård sittandes på höbalar.
  • På arbetscentrum i Varbergs kommun hjälper vi människor att komma in på arbetsmarknaden. Men även en bra fritid behövs för ett rikt liv, säger enhetschef Andreas Svensson.

    Andra exempel på aktiviteter är teater, thai-boxning, yoga och skapande. Aktiviteterna görs möjliga genom samarbete med studieförbund, LRF, Teater Halland, kultur- och fritidsförvaltningen, Parasporten med flera.

För mer information:
www.varberg.se/arbetscentrumlänk till annan webbplats
AktivitetsutbudPDF (pdf, 8.7 MB)

Se film:

 

Foto: Carola Andersson deltagare,  Marie Sandberg stödpedagog , Lena Sandberg deltagare, Lenita Stagl stödpedagog och Karin Warefelt lantbrukare.