varningsikon

2018-05-22 16.24

Uppdatering: Totalt eldningsförbud i Varbergs kommun från och med fredag 20 juli kl 16.00 

Från och med klockan 16.00 fredagen den 20 juli råder det totalt eldningsförbud i Varbergs och Falkenbergs kommuner. Med anledning av väderläget nu, värme och torka, skärps det redan rådande eldningsförbudet. Spridningsrisken vid en eventuell brand är mycket stor.

Läs mer

Sök

Den här nyheten är äldre än tre månader och kan därför vara inaktuell.
2018-02-21

10-årsjubileum för Seniormässan

Den förste mars är det återigen dags för Seniormässan. I år är det 10-årsjubileum och Varbergs kommun lyfter bland annat fram nyheter från kommunen, hälsa och ett gott liv i smarta hem.

Överblick seniormässan 2017

Varbergs kommun deltar på Seniormässan med utställare inom många olika områden som till exempel: kultur, fritid, mat, äldreomsorg, surfcafé, anhörigstöd med mera. Nyheter från kommunen som Aktiv senior (mötesplatser och aktiviteter) och Varberg direkt (kommunens nya kundservice) finns på plats.

Vi bjuder även in till diskussion om hälsa: tips i vardagen med koppling till kommunens utbud och det finns också möjlighet att prova på hälso-aktiviteter. I samverkan med Hälsoteknikcentrum Halland visar vi upp enkla lösningar i vardagen för ett gott liv i ett smart hem.

Som vanligt kommer det vara underhållning, detta år i form av Christer Sjögren, och ett omfattande och varierat utbud på Stora scen. På programmet finns även en föreläsning med Bertil Marklund, läkare och professor i allmänmedicin och folkhälsa vid Göteborgs universitet. Han ger goda råd inom hälsa och levnadsvanor.

Den förste mars klockan 10-18  är det dags för Seniormässan i Sparbankshallen, Varberg.

Program kommunens aktivitetsplatsPDF (pdf, 26.9 kB)

Program stora scenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Varberg event om Seniormässalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Seniormässan anordnas av Varberg event, med socialförvaltningen Varbergs kommun som partner och huvudutställare.

Presentation Seniormässan 2018