Sök

2017-07-03

Var med och skapa Varbergs barnkulturfestival

Den 6-9 september 2018 ska en barnkulturfestival äga rum i Varbergs kommun. Nu söker projektgruppen efter samarbetspartners i form av föreningar, institutioner, grupper eller fria aktörer. Låter det intressant? Välkommen till ett dialogmöte den 28 augusti.

Barnkulturfestivalen är ännu i sin linda. Som medskapare har ni möjlighet att bidra med både era programpunkter, tankar och idéer. Varje aktör skapar sitt eget programinnehåll och står själva för sina omkostnader.

Syftet med festivalen är att hylla kultur för, av och med barn och att göra en riktigt rolig familjefest! Barnfestivalen ska inte äga rum på en specifik plats utan ska genomsyra hela kommunen under festivaldagarna.

Målgruppen för festivalen är barn i åldern 0-12 år. Även initiativ som exempelvis seminarier om barn, barns rättigheter eller kultur för, av och med barn är varmt välkomna. Läs hela projektidén här. Pdf, 152.7 kB. (Pdf, 152.7 kB)

Kultur- och fritidsförvaltningen kommer att ha dialoger med barn i Varberg för att få expertutlåtanden om vad programmet bör innehålla. Som medskapare har ni möjlighet att ta del av barnens tankar. Anmäl intresse för att ta del av detta i er anmälan.

Välkommen till dialogmöte

Måndag den 28 augusti samlas vi för att diskutera hur vi kan skapa denna härliga familjefest tillsammans. Varmt välkommen!

När: Måndag 28 augusti klockan 17.00-18.30
Var: Evenemangsplatsen, Kulturhuset Komedianten, Engelbrektsgatan 7, Varberg
Anmäl dig senast 21 augusti genom att mejla till kultur@varberg.se

Ladda hem inbjudan till dialogmöte. Pdf, 863.8 kB. (Pdf, 863.8 kB)