varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2017-04-10

Varbergs kommun vann Time Care Award

Mer tid för kunderna, minskad administration och lättare att bemanna är några av anledningarna till att Lena Persson Brunnsåker, Varbergs omsorg, fick Time Cares* utmärkelse för årets prestation inom bemanning och planering. Det prestigefyllda priset delades ut under högtidliga former på Globe hotell.

Lena Persson Brunnsåker, som är IT-koordinator på Varbergs omsorg, har tillsammans med enhetschefer och verksamheter inom hemtjänsten arbetat för att förenkla arbetet med schemaläggning. Det system som används som stöd heter Time Care och används av nästan två tredjedelar av Sveriges kommuner och landsting.

- Det är en stolthet och en ära att bli nominerad och att vinna. På fyra år har vi vunnit två gånger, säger Lena.

Nomineringen till priset lyder:

”Tack vare Lena Persson Brunnsåkers engagemang har Varberg omsorg lärt sig att utnyttja Time Care Schedulers alla fördelar. Schemaläggningen går nu fyra gånger snabbare, det har blivit lättare att tillgodose såväl bemanningskrav som önskemål om heltidstjänster, och kunderna får mer tid och bättre service. Dessutom tar både chefer och medarbetare nu större ansvar för att lösa schemafrågor”

- Det här visar att vi är långt framme när det gäller att använda tekniken för att minska administration säger Tore Paulsson, avdelningschef på personalkontoret.

Stort grattis till Varbergs omsorg och Lena!

Läs mer om Time Care Awardlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

På bilden ovan ser du Lena Persson Brunnsåker, Varbergs omsorg tillsammans med Solweig Johansson Time Care (till vänster) och Time Cares VD Erik Stone.

ikon

Nyheter