varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2018-08-14

Snart premiär för webbserien VBG

Fredag den 17 augusti är det premiär för VBG, en webbserie om att vara ung i Varbergs kommun. Nu släpper vi trailern.

Foto: Hidvi Group AB

Serien är skapad av Albin Glasell på uppdrag av Varbergs kommun. Syftet med serien är att marknadsföra kommunens öppna ungdomsverksamhet på ett nytt och roligt sätt.

Säsongen består av sex avsnitt som utspelar sig på bland annat en ungdomsgård och i kulturskolan. Vi kommer också att få ta en tur med Muve, kommunens mobila ungdomsverksamhet. Upplösningen äger rum på Centralen, en mötesplats för unga. Tittaren får på så vis bekanta sig med kommunens utbud av mötesplatser och aktiviteter för unga.

Nytt avsnitt varje fredag

Efter fredagens premiär kommer ett nytt avsnitt att släppas varje fredag klockan 12.00. Serien finns sedan att se på vår youtubekanallänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och på varberg.se/serienvbg. Vill du vara säker på att inte missa något avsnitt? Ladda hem appen Ung i Varberg så får du en notis när ett nytt avsnitt har publicerats. Glöm inte heller att följa Ung i Varberg på facebook.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

I väntan på fredagens premiär kan du titta på trailern.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Om VBG

Webbserien VBG spelades in under våren 2018. För manus, regi och klippning står Albin Glasell. Musiken gjordes av Roderick Ljungberg. I huvudrollerna syns Cajsa Svensson, Seth Manteus, Ernesa Sejdijaj och Saga Sandberg. Medverkar gör även ett 30-tal andra ungdomar samt medarbetare från kommunens öppna ungdomsverksamhet.