varningsikon

2020-06-05

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun följer aktivt händelseutvecklingen kring den pågående coronapandemin. Vi samverkar med Länsstyrelsen och andra myndigheter samt följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Läs mer

Sök

Den här nyheten är äldre än tre månader och kan därför vara inaktuell.
2016-12-02

Skateboardrampen tillbaka till våren

Skateboardrampen i Sjöallén kommer i veckan att plockas ner för vinterförvaring. Till våren kommer den tillbaka på central plats inom Hallifornias evenemangsområde.

Skateboardrampen ska nu vinterförvaras

Foto: Hidvi Group

Avetableringen sker i samverkan med Varbergs skateboardklubb och Hallifornia.

Rampen har varit en stor succé, som har lockat såväl små som stora åkare och under Hallifornia i somras drog den en rekordstor publik. Även internationella åkare har hittat till Varberg, då Varberg har ett stort nätverk inom svensk skateboardkultur.

Rampen kommer att sättas upp igen till våren på central plats med god tillgänglighet för Varbergs skateboardåkare och gästande besökare.

Vi ser positivt på att rampen har nyttjats av alla åldrar och att Varbergs skateboardklubb har engagerat sig för att lyfta fram unga tjejers skateboardåkande.

Vi tackar alla engagerade personer, som lagt ner tid och energi på denna satsning - vi ses igen till våren!

Skateboardrampen har från början varit en gemensam satsning från kommunen, skateboardklubben, Hallifornia, Varbergs handel, fastighetsägare och sponsorer.