varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Invigning av Rolfstorp skolas nya och renoverade lokaler

11 september 2015Kommunen

Micael Åkesson (M), ordförande i Barn- och utbildningsnämnden och Joachim Wadström, grundskolechef, invigde skolan tillsammans med Line och Natalie från elevrådet som fick äran at klippa bandet.

Nytt elevcafé, nya salar för estetämnena, nya arbetsrum för lärarna, renovering av NO-sal och lågstadiedelen samt en ny utemiljö. Rolfstorps skola har genomgått en stor förändring det senaste året och det firades idag då de nya och renoverade lokalerna invigdes.

Idag invigdes Rolfstorps skolas renoverade och tillbyggda lokaler under festliga former. Micael Åkesson (M) Barn- och utbildningsnämndens ordförande, Elisabeth Svennerstål-Jonsson förvaltningschef för Barn- och utbildningsförvaltningen, rektor Tobias Ramstedt och två representanter från elevrådet höll tal. Samtliga talare var mycket stolta över de nya och renoverade lokalerna och de förutsättningar elever och lärare nu har att tillsammans skapa en bra skola för alla.

 

- De nya lokalerna är trevliga att vistas i för eleverna och ger helt andra förutsättningar för undervisning inom olika ämnen men också ämnesövergripande. Alla elever, oavsett om de är praktiker, teoretiker eller visionärer, ges möjlighet att bli sedda och ta nästa steg i sin utveckling, sa Tobias Ramstedt.