Sök

2017-07-17

Härligt häng under Hallifornia

Den 20-22 juli förvandlas området kring Varbergs Fästning till en magisk mötesplats fylld av aktiviteter, musik, mat och fest för den som är intresserad av att testa någonting nytt, umgås eller bara njuta av den fantastiska atmosfären.

Hallifornia är actionsports- och livsstilsfestivalen som har någonting för alla. Wakeboard, skateboard, yoga, artister, mat, skimboard, longboard, klättring, fest, skön stämning och mycket, mycket mer.

Du kan hitta mer information om program och aktiviteter på hallifornia.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Kultur -och fritidsförvaltningen bidrar med flera olika aktiviteter, till vilka det är fritt att delta utan supporterarmband.

Barnkultur på Hallifornia

Ansiktsmålning med Konstigheter

Välkommen att få ditt ansikte målat i härlig festivalkänsla.
När: torsdag 20 juli kl 11.00-15.00
Plats: Societetsparken

Workshop med Brillmans Brädor

Prova på att göra ditt eget smycke av gamla skateboards. Med verktyg och sandpapper kan du skapa nytt av gammalt! Begränsat antal platser så först till kvarn.
När: torsdag 20 juli kl 16.00-18.00
Plats: Societetsparken

Barnyoga

Under trädkronorna bjuder Malin från Juice och Yoga in till en härlig stund då du kan introducera ditt barn för yogans underbara värld. Malin kommer vägleda er genom enkla och roliga yogapositioner med fokus på djur, lägga in lite mjuk stretching och ha högläsning.

Yogan är både för föräldrar med lite yngre barn som vill göra något mysigt ihop men även för det lite äldre barnet som kan gå på en enkel och rolig klass själv.
När: torsdag 20 juli-lördag 22 juli 14.00-14.45
Plats: Societetsparken

Familjekonsert: Zong Ztar på rymmen i rymden

Utomjordingar spelar spejsade låtar om jordingar.

I flera ljusår har artisten Zong Ztar studerat oss människor och skrivit låtar där vi kallas universums märkligaste varelser. Hen tycker att vi bråkar mycket och undrar varför vi inte delar lika? Dessutom skjuter vi ut skrot i rymden. Det vi kallar kärlek tycker hen verkar intressant och vill veta mer om det!

Rymdpopbandet består av Per Umaerus på rymdgitarr, Fanny Umaerus på rymdsynt, Petter Eriksson på rymdbas och Anna Gustavsson på rymdtrummor.

I samarbete med Region Halland.

När: fredag 21 juli kl 15.00
Plats: Scenen i Societetsparken

Skönt sväng på Parkmusiken

Ida Redig

Göteborgs popdrottning kommer till Varberg!
Med sig har Ida Redig bland annat den rykande färska singeln "God morgon".

När: fredag 21 juli kl 19.00
Plats: Scenen i Societetsparken

Aurelia Dey

Aurelia Dey är en feministisk afro/dancehallpop artist med ett starkt och övertygande uttryck. Det unika med Aurelia Dey är hennes sound och hennes mångfald. Hon är en artist som både rappar, sjunger, dansar och producerar.

När: lördag 22 juli kl 19.00
Plats: Scenen i Societetsparken

Parkering under Hallifornia

För att underlätta för alla besökare öppnar vi en tillfällig parkering under Hallifornia-helgen. Platsen är Kurtinen, fotbollsplanen till vänster vid järnvägen på Ringvägen ner mot Ankaret. Under Hallifornia är parkeringen vid Simstadion stängd.