Sök

2017-02-15

Hälsa och välfärdsteknik i fokus på seniormässan

Den 2 mars är det dags för årets seniormässa i Sparbankshallen. Varbergs kommun kommer i år bland annat ha fokus på hälsofrämjande perspektiv och välfärdsteknik.

Som vanligt kommer det vara underhållning (Marie Bergman) och ett omfattande och varierat utbud. På programmet på stora scen finns bland annat hälsopanel, seniorgympa och föreläsningar om kommunens hälsofrämjande utbud och utvecklingsarbete samt om vardagsteknik. Även Bodil Jönsson kommer hålla föredrag på temat hälsa.

En nyhet i år är att vi kommer ha en aktivitetsscen bland kommunens montrar. Där kommer vi ha programpunkter som konst och kultur för äldre, surfcafé, anhörigstöd, bibliotekens service för äldre, frivilligverksamhet och linedance (aktivitet från våra mötesplatser för äldre).

Du som gäst får träffa utställare inom mängder av områden, allt ifrån resor till boende, hälsa och säkerhet. Varbergs kommun har utställare inom många olika områden som till exempel; välfärdsteknik, aktiviteter och gemenskap, kultur, äldreomsorg, hjälpmedel, anhörigstöd m.m. även projekt Västerport ställer ut de tre arkitektteamens förslag om hur nya stadsdelen Västerport kan komma att se ut.

Seniormässan 2017 är den 2 mars klockan 10-18 i Sparbankshallen, Varberg.

Välkommen!

Preliminärt program Stora scen Pdf, 67.8 kB, öppnas i nytt fönster. (Pdf, 67.8 kB)
Program lilla scen kommer inom kort
Varberg event om seniormässan Länk till annan webbplats.