varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2018-11-30

Fridas jobbvardag berör

På Varbergs kommuns stafettkonto på Instagram får medarbetare turas om att berätta om sin arbetsvardag i text och bild. Den här veckan är det Frida Johansson som gläntar på dörren till sin arbetsvardag inom hemtjänst centrum.

Fridas personliga, välskrivna inlägg har fått många likes och hennes vardagsberättelser kring planering, omsorg, miljöhänsyn och vardagsmotion visar hur ganska oväntade saker kan göra stor skillnad i andra människors liv.

- Det finns en del fördomar om att jobba inom vård och omsorg, att det ska vara så tungt och jobbigt. Men det har jag aldrig hållit med om. Jag älskar mitt jobb, och det ger mig så mycket att få hjälpa i det lilla, säger Frida Johansson.

Kommunens instagramstafett #jobbaivarberglänk till annan webbplats har pågått sedan augusti 2016 och hittills har över 150 medarbetare från olika delar av kommunen bjudit in till sin arbetsvardag.

- De här inläggen visar verkligen på det stora arbete som varje dag görs i det lilla i vår kommun. Det har varit särskilt roligt att följa Fridas inlägg, som är både uppriktiga och empatiska. En riktigt god kommunikatör och en fantastisk ambassadör för omsorgen och för kommunen! säger Kristina Taremark som är personaldirektör i Varbergs kommun.

Vill du följa Frida och alla andra som med spännande inlägg bjuder in till sin arbetsvardag, hittar du dem på vårt instagramkonto: @varbergskommunlänk till annan webbplats.

ikon

Nyheter