Sök

2017-02-28

Forever Alone en barnteaterföreställning med Unga Klara

Fredag 10 mars visas Forever Alone i Tvååkers Medborgarhus. Det är en fantasifull och spännande teaterföreställning som tar upp viktiga frågor. Föreställningen är kostnadsfri och riktar sig till alla barn över 6 år.

Foto: José Figueroa

Varbergs kommun bjuder in till en kostnadsfri teaterföreställning med Unga Klara. Kom och se Forever Alone, en föreställning om ensamhet, att känna sig utanför och att hitta sin egen väg. 

Tid: Fredag 10 mars klockan 15-16
Plats: Tvååkers Medborgarhus, Fastarpsvägen 36, 432 78 Tvååker
Biljetter: Fri entré. biblioteket.tvaaker@varberg.se eller 0340-69 78 60

Om Forever Alone

Soledad och Marto är ensamma på olika vis. Den ena får oftast vara med och leka men är ändå utanför. Den andra är mest hemma och tänker inte spela fotboll hur mycket hans mamma än tjatar om det. Och det värsta stället att vara på är skolan. Plötsligt försvinner ett barn under mystiska omständigheter. Polisen, mamman och andra vuxna måste leta febrilt. Kan ett barn bara försvinna i ensamhet?

Föreställningen Forever Alone är ett samarbete mellan Friends, Unga Klara och Regionteatern Blekinge Kronoberg och är en del av projektet Med rätt att vara som möjliggörs av Svenska Postkodlotteriet.

Om Unga Klara

Unga Klara grundades av Suzanne Osten 1975, då som en del av Stockholms Stadsteater, och har sedan dess bedrivit en med tiden världsberömd forskande teaterverksamhet med barns och ungas villkor i fokus.