varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Markanvisade projekt

Aktuella markanvisningar

För tillfället har vi inga aktuella markanvisningar. Är du intresserad av att få information om kommande markanvisningsprojekt? Skicka ett mejl med dina kontaktuppgifter och vilken typ av markanvisningsprojekt du är intresserad av till ks@varberg.se.

Avslutade markanvisningar

Västerport

Var med och forma Västerport - Varbergs nya stadsdel!
Kommunen bjuder in byggaktörer till prekvalificering och vidare markanvisning i Västerport.

Tävlingen är avslutad.

Vinnare: Läs mer om vinnarna till de olika lotterna i etapp 1 här Öppnas i nytt fönster..

Bua Hamnplan

Varbergs kommun bjuder in dig som vill vara med att tillskapa nya bostäder och verksamhetslokaler i det unika läget vid Bua småbåtshamn. I inbjudan kan du läsa om kommunens ambitioner för platsen och vad vi vill att du presenterar för oss i ditt förslag.

Tävlingen är avslutad.

Vinnare: Etikhus

Grimeton kyrkby

I Grimetons kyrkby, strax väster om kyrkan finns en planlagd men obebyggd tomt som tillåter byggnation av ett mindre antal bostäder. Om ni är intresserade av att bygga hyreslägenheter på denna tomt så är ni välkomna att lämna anbud.

Tävlingen är avslutad.

Vinnare: Neldemo fastigheter

Tvååker, Stenen, område B och C

Varbergs kommun inbjuder till markanvisningstävling för uppförande av flerbostadshus och parhus inom exploateringsområdet Stenen i Tvååker. Varbergs kommun vill genom denna inbjudan välkomna dig bland flera exploatörer att lämna förslag på hur du som vår framtida samarbetspartner skulle vilja bebygga området.

Tävlingen är avslutad.

Vinnare: Etikhus

Mandarinen 2

Varbergs kommun inbjuder till markanvisningstävling för uppförande av flerbostadshus inom fastigheten Mandarinen 2, i stadsdelen Lilla Träslöv. Varbergs kommun vill genom denna inbjudan välkomna dig bland flera exploatörer att lämna förslag på hur du som vår framtida samarbetspartner skulle vilja utforma fastigheten.

Tävlingen är avslutad.

Vinnare: Maleryds Fastigheter och Wästbygg

Falkenbäck

Varbergs kommun inbjuder till en dubbel markanvisningstävling för två bostadsprojekt; utbyggnad av kv. Falkenbäck i centrala Varberg och bostadsbyggnation i Kungsäter. Genom att anordna en markanvisningstävling vill vi välkomna er att lämna förslag på hur ni som framtida samarbetspartner skulle vilja sätta ert avtryck i Varbergs kommun.

Tävlingen är avslutad.

Vinnare: Tage & Söner, Varberg.

 Kv. Marmorlyckan, Norr om Marmorgatan

Varbergs kommun inbjuder till markanvisningstävling för uppförande av flerbostadshus inom kv. Marmorlyckan på Breared. Genom att anordna en markanvisningstävling vill vi välkomna er att lämna förslag på hur ni som framtida samarbetspartner skulle vilja sätta ert avtryck i Varbergs kommun.

Tävlingen är avslutad.

Vinnare: Konsortiet mellan Mjöbäcks Entreprenad, Wäst-Bygg och QPG arkitekter.

ikon

Kontakta oss

Avdelningschef

Mark- och exploatering

Kristina Hellerström

Samhällsutvecklingskontoret

0733-878563

kristina.hellerstrom@varberg.se


Självservice & blanketter