varningsikon

2020-08-03 07.52

Viktig information till allmänheten i Varbergs kommun

Du hittar vår samlade information med anledning av covid-19 via länk nedan.

Läs mer

Sök

Timavlönad vikarie inom vård och omsorg

Är du intresserad av korttidsvikariat? Bemanningsenheten på Varbergs omsorg (inom socialförvaltningen) löser behovet av korttidsvikarier inom vård och omsorg.

Vi arbetar med äldreomsorg, funktionshinder, missbruk, psykiatri, personlig assistans, sysselsättning, dagverksamhet och korttidsverksamhet. Vi söker dig som trivs med att arbeta på olika arbetsplatser och som har lätt för att anpassa dig till nya arbetssätt och rutiner.

Arbetsbeskrivning

Gemensamt för socialförvaltningens verksamheter är att människan sätts i centrum. Arbetet utgår från varje individs olika behov där hon/ han ska bemötas med respekt från de anställda. Som timavlönad vikarie inom socialförvaltningen ska du kunna arbeta, med kort varsel.

Bemanningsenheten använder vikarieanskaffningssystemet TimePool Web. Som vikarie anger du själv när du är tillgänglig för arbete. Genom systemet får du som vikarie en överblick och kontroll över dina inbokade tider. Erbjudande om vikariat sker via SMS.

Kvalifikationer

Socialförvaltningen söker främst dig som har utbildning inom vård och omsorg. Flera av våra arbetsplatser kräver att du har körkort. Förvaltningen söker dig som har ett gott bemötande, är flexibel, har initiativ- och samarbetsförmåga samt är ansvarstagande.

Intresseanmälan för korttidsvikariat

Vad händer när ansökan är gjord?

Vid behov blir du kontaktad av socialförvaltningens bemanningsenhet för en eventuell intervju.

ikon

Kontakta oss

Bemanningsenheten

Maria Nylander

maria.nylander@varberg.se


Marie Johansson

Administrativ handläggare/ personal

0340-888 53

marie.johansson@varberg.se

Självservice & blanketter