Sök

Timavlönad vikarie kost och städ

Är du intresserad av korttidsvikariat? Bemanningsenheten inom kost och städ löser kommunens behov av korttidsvikarierande kockar, ekonomibiträden och lokalvårdare.

Våra verksamheter är öppna måndagar till fredagar och helger mellan klockan 6 och 16 och du ska kunna arbeta större delen av dessa tider.
Kost och städ söker dig som trivs med att arbeta på många olika arbetsplatser och som har lätt för att anpassa dig till nya arbetssätt och rutiner.

Arbetsbeskrivning

Som timavlönad vikarie på enheten kost och städ ska du med kort varsel kunna arbeta på kommunens samtliga tillagningskök, mottagningskök i skola och förskola.

Bemanningsenheten använder vikarieanskaffningssystemet TimePool Web. Genom systemet får du som vikarie en överblick och kontroll över dina inbokade tider. Erbjudande om vikariat sker via SMS.

Kvalifikationer

Vi söker främst dig som har utbildning som kock, ekonomibiträde, eller lokalvårdare.

Du ska ha ett gott bemötande, vara flexibel, har initiativ- och samarbetsförmåga och vara ansvarstagande.

Enligt skollagen ska den som erbjuds anställning inom kost och städ lämna ett utdrag ur det register som förs enligt lagen om belastningsregister. Registerutdragetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster ska vara högst ett år gammalt. Registerutdrag  begärs ut hos Polisen.

Intresseanmälan för korttidsvikariat

Intresseanmälan för korttidsvikariat görs viae-post: bemanningen.kos@varberg.se.
I intresseanmälan önskar vi att du skriver ett personligt brev samt beskriver varför du vill arbeta som timavlönad vikarie inom kost och städ

Vad händer när intresseanmälan är gjord?

Vid behov blir du kontaktad av kost och städs bemanningsenhet för en eventuell intervju. Vid bokad intervju ta med giltigt utdrag från belastningsregistret (original) och examensbevis/betyg/intyg.

ikon

Kontakta oss

Enhetschef bemanningsenheten kost och städ

Anita Svensson

anita.svensson2@varberg.se

Telefon: 0340-697178 

Mobil: 072-394 71 78, 072-356 27 53

 bemanningen.kos@varberg.se

ikon

Självservice & blanketter