Sök

Timavlönade vikarier till våra badanläggningar

Är du intresserad av ett extrajobb? Vi söker timavlönade vikarier till kommunens bad- och simanläggningar.

Kultur- och fritidsförvaltningen har bland annat ansvar för kommunens bad- och simanläggningar i Varberg och Veddige. Nu söker vi timvikarier till vår anläggning i Veddige.

Vi bemannar vår simanläggning måndag till fredag 06.00-22.30 samt helger mellan 08.00-20.00. Vi söker dig som är serviceinriktad och har en hög ambition att utvecklas.

Arbetsbeskrivning

Som timavlönad vikarie ska du med kort varsel kunna arbeta på vår anläggning, arbetsuppgifter som förekommer är bland annat att ta emot våra kunder i receptionen samt försäljning och tillredning i caféet, badbevaka och ansvara för våra kunders säkerhet, att medverka i simskoleundervisningen och sköta lokalvården. Det är viktigt att du är flexibel och kan tänka dig att jobba med samtliga olika arbetsområden.

När vi behöver din hjälp kontaktas du via telefon eller SMS.

Kvalifikationer

Inga förkunskaper krävs för att söka men det är meriterande om du har utbildning som simlärare och/eller badvakt. Om du saknar erfarenhet av arbete i badanläggning kan vi erbjuda internutbildning. Det är av stor vikt att du är villig att utvecklas och lära dig nya saker.

Som vikarie arbetar du främst med att se till att vår verksamhet lever upp till de förväntningar våra badgäster har samt till de fastställda målen verksamheten arbetar för.

Du som person har en hög servicenivå och tycker det är roligt att arbeta med människor, stora som små. Du är lyhörd, noggrann och har god samarbetsförmåga. 

Ansökan

Ansökan görs via vårt ansökningsformulär, se länk nedan. Observera att vi enbart tar emot ansökningar via formuläret. I ansökan önskar vi att du skriver ett personligt brev som beskriver varför du vill arbeta som timavlönad vikarie på vår badanläggning och dina tidigare erfarenheter.

Bifoga gärna CV.

Vid frågor om tjänsten går det bra att mejla Johan Lindblom, johan.lindblom@varberg.se eller Lars Sandström, lars.sandstrom@varberg.se.

Vad händer när ansökan är gjord?

Om du blir utvald för intervju så kommer du bli kontaktad av oss.









ikon

Kontakta oss

GülnarAdem, badmästare

ikon

Självservice & blanketter