varningsikon

2020-06-18 08.25

Viktig information till allmänheten i Varbergs kommun

Bevattningsförbud råder i hela Varbergs kommun fr.o.m. den 18 juni. Du hittar även vår samlade information med anledning av covid-19 via länk nedan.

Läs mer

Sök

Förskola, grundskola och fritidshem

Är du intresserad av att jobba som timavlönad vikare? Bemanningsenheten inom förskole- och grundskoleförvaltningen löser behovet av vikarier i förskola, fritidshem och skola. Vi söker dig som trivs med att arbeta på olika arbetsplatser och som har lätt för att anpassa dig till nya arbetssätt och rutiner.

Arbetsbeskrivning

Våra verksamheter är öppna måndagar till fredagar mellan kl. 6.30 och 18.30 och du ska kunna vara tillgänglig större delen av dessa tider. En del av vikariebehoven kan dyka upp plötsligt och därför söker vi dig som då kan infinna dig med kort varsel. Att vara bosatt i Varberg med omnejd är då ett krav för jobbet och körkort är en fördel. Du bör trivas med att arbeta på många olika arbetsplatser och ha lätt för att anpassa dig till nya arbetssätt och rutiner.

Kvalifikationer

Förskole- och grundskoleförvaltningen söker främst dig som har utbildning mot förskola, grundskola och fritidshem. Som timavlönad vikarie ska du med kort varsel kunna arbeta på Varbergs samtliga förskolor, grundskolor och fritidshem. Förvaltningen söker dig som har ett gott bemötande, är flexibel, har initiativ- och samarbetsförmåga samt är ansvarstagande.

Enligt skollagen ska den som erbjuds anställning inom förskola, fritidshem och grundskola lämna ett utdrag ur det register som förs enligt lagen om belastningsregister förskoleverksamhet/skola/barnomsorg. Registerutdraget ska vara högst ett år gammalt. Registerutdraglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster begärs ut hos Polisen.

Ansökan till tjänst som timavlönad vikarie

Förskole- och grundskoleförvaltningen rekryterar timavlönade vikarier löpande och vid behov. Annonsen, där man kan göra en intresseanmälan, inför läsåret 2020/2021 kommer i sommar.

Vad händer när ansökan är gjord?

Vid behov blir du kontaktad av förskole- och grundskoleförvaltningens bemanningsenhet för en eventuell intervju. Vi kallar till intervju löpande och din ansökan är kvar i rekryteringsprocessen till dess att du har hört något annat.

ikon

Kontakta oss

ikon

Självservice & blanketter