Sök

Timavlönad vikarie

Att arbeta som timavlönad vikarie hos oss är omväxlande och inspirerande. Till områdena vård och omsorg, förskola, grundskola och fritidshem samt till kost och städ söker vi engagerade medarbetare som kan arbeta efter behov.

Liten barngrupp i förskolan som sitter ner. Förskolfröken läser för barnen. En brunhårig pojke med röd tröja tittar åt vårt håll  och in i kameran.

Bild: Mostphotos

Timavlönad vikarie inom vård och omsorg

Är du engagerad och har ett stort intresse för människor? Vi söker dig med mycket hjärta som vill vara med och göra skillnad i människors liv. Trivs du dessutom med att arbeta på olika arbetsplatser och har lätt för att anpassa dig till nya arbetssätt och rutiner kan vi ha arbetet för dig!

Bemanningsenheten på Varbergs omsorg (inom socialförvaltningen) löser behovet av korttidsvikarier inom vård och omsorg. Vi arbetar med äldreomsorg, funktionshinder, missbruk, psykiatri, personlig assistans, sysselsättning, dagverksamhet och korttidsverksamhet.

Här kan du läsa mer och göra en intresseanmälan.länk till annan webbplats

Timavlönad vikarie inom förskola, grundskola och fritidshem

Vi söker dig som är intresserad av barn och elevers utveckling och som vill vara med och bygga framtiden. Trivs du dessutom med att arbeta på olika arbetsplatser och har lätt för att anpassa dig till nya arbetssätt och rutiner kan vi ha arbetet för dig!

Bemanningsenheten inom förskole- och grundskoleförvaltningen löser behovet av vikarier i förskola, fritidshem och skola.

Här kan du läsa mer och göra en intresseanmälanlänk till annan webbplats

Timavlönad vikarie inom kost och städ

Tycker du att miljön omkring dig är viktig samt har ett intresse av att ge god service? Vi söker dig som gillar att skapa trivsel och värde för dem omkring dig. Tycker du dessutom om att arbeta på olika arbetsplatser och har lätt för att anpassa dig till nya arbetssätt och rutiner kan vi ha arbetet för dig!

Bemanningsenheten inom kost och städ löser kommunens behov av korttidsvikarierande kockar, ekonomibiträden och lokalvårdare. Delar av våra verksamheter är öppna både vardagar och helger mellan klockan 06.00 och 16.00 varför det är viktigt att dessa tider passar dig.

Här kan du läsa mer och göra en intresseanmälan

Timavlönad vikarie till bad- och simverksamhet

Nu söker vi timvikarier till Veddige simhall - perfekt för dig som exempelvis pluggar och vill tjäna lite extra. Inga förkunskaper krävs - om vi tror att du är rätt person för tjänsten erbjuder vi internutbildning. Det viktigaste är att du är bra på att möta människor och är villig att hugga i när det behövs. Arbetsuppgifterna kan exempelvis vara att stå i caféet, sköta lokalvård, vara badvakt och att hjälpa till med simundervisning. Du måste ha fyllt 16 år.

Läs mer och gör en intresseanmälan

Timavlönad vikarie till Påskbergsvallen

Är du intresserad utav idrott och vill tjäna lite extra pengar? Nu söker timvikarier till Påskbergsvallen. Det handlar främst om att hjälpa till med förberedelser innan, under och efter de Allsvenska matcher som ska spelas på Påskbergsvallen. Inga förkunskaper krävs men du behöver vara minst 16 år. Som person är du serviceinriktad och tycker det är roligt att arbeta med människor. Du är lyhörd, noggrann och har god samarbetsförmåga

Läs mer och gör en intresseanmälan

ikon

Kontakta oss

Varberg direkt

ikon

Självservice & blanketter