varningsikon

2018-05-22 16.24

Eldningsförbud i Varbergs kommun  

Från och med den 23 maj klockan 08:00 råder det eldningsförbud i Varbergs och Falkenbergs kommuner. Det varma vädret har gjort att det är mycket torrt i skog och mark och spridningsrisken vid en eventuell brand är stor. Eldningsförbudet gäller tillsvidare.

Läs mer

Sök

Rolig tid på Ästad 4h-gård

På bilden har vi en av ungarna som var med på läget vid namn Josefin

På bilden har vi en av ungarna som var med på läget vid namn Josefin. Foto Malin Bengtsson

Varbergs kommun satte mig hos Ästad 4h-gård som mitt sommarjobb. Det var riktigt spännande. Första dagen var jag nervös för att göra fel eller glömma något. Jag träffa min chef och mina arbetskompisar. Alla var hur trevliga som helst och hjälpte mig med det jag behövde. Jag fick jobbet som hjälpledare, vilket betyder att jag hjälpte till med lite allt möjligt om det var en ledare som behövde extra hjälp. Jag fick uppgifter om att leka med barnen, mata djuren, städa, diska, laga mat och hjälpa till med de som behövde hjälp. Jag fick verkligen roliga uppgifter!


Detta var mitt första sommarjobb och det var ett utmärkt jobb för mig som älskar djur och barn! I början gjorde jag lite fel men jag rättade till mig och gjorde det bättre och bättre och på ett roligt sätt!
Jag fick mycket ansvar och lärde mig väldigt mycket nytt. Jag fick lära mig mycket om både djur, barn, arbetslivet och hur hårt man kan slita för att vara i tid med alla aktiviteter och annat! Men utan svårigheter kan man inte få flera kunskaper. Detta var absolut mitt roligaste jobb och med underbara arbetskamrater. Jag kan verkligen rekommendera Ästad 4H-gården som jobb till de som älskar djur, barn och aktiviteter!

//Angelica Nilsson

ikon

Kontakta oss

Feriesamordnare

Madeleine Hansson

076-898 86 95

madeleine.hansson@varberg.se

ikon

Självservice & blanketter