varningsikon

2020-07-08 07.58

Viktig information till allmänheten i Varbergs kommun

Du hittar vår samlade information med anledning av covid-19 via länk nedan.

Läs mer

Sök

Arbetsmarknadsenheten

Arbetsmarknadsenhetens fokus är att stötta dig att bli självförsörjande. Vi erbjuder våra kunskaper och kontakter till dig så att du kan komma vidare på arbetsmarknaden.

Så arbetar vi

Det är socialförvaltningen och arbetsförmedlingen som beslutar om ett uppdrag ska skickas till arbetsmarknadsenheten. Under ett eller flera samtal pratar vi sedan om dina möjligheter att nå egenförsörjning och vilket stöd du kan behöva på vägen dit. Tillsammans tar vi fram en handlingsplan och du kommer att få stöd och coachning under din period hos oss.

Du kan delta i gruppverksamhet och få hjälp att skriva CV, personligt brev samt utbildning i att söka arbete i vår jobbsökaraktivitet. Du har även tillgång till enskilt jobbsökande via annonser och dator.

Vi har ett väletablerat samarbete med många arbetsplatser både inom privat och kommunal verksamhet i Varberg. Vi samarbetar även med studie- och yrkesvägledare då vägen till ett arbete kan gå via studier.

För att vi ska kunna påbörja vår resa tillsammans måste du vara inskriven hos Arbetsförmedlingenlänk till annan webbplats och vi ser gärna att du varit i kontakt med Studie- och karriärcentrumlänk till annan webbplats.

Vårt mål är att du får ett jobb och vi kommer att göra vårt allra bästa för att du ska lyckas.

Till dig som arbetsgivare

Som arbetsgivare är du välkommen att kontakta oss om du har anställningsbehov och vill vara med att bidra till ett samhälle för alla.

ikon

Kontakta oss

Arbetsmarknadsenheten

ame@varberg.se

 

Susvindsvägen 3

432 32 Varberg

0340-887 55

0702-94 24 21

 

Härdgatan 28b

432 32 Varberg

0734-01 60 71

 

ikon

Självservice & blanketter