varningsikon

2018-09-20 10.36

Akut vattenläcka i Gödestad, Hunnestad, Rolfstorp och Klastorp. Det är också en akut vattenläcka i Tvååker.

Vivab har meddelat om en akut vattenläcka som påverkar dricksvattenförsörjningen till boende i Gödestad, Hunnestad, delar av Rolfstorp och Klastorp. Vattnet kommer att stängas av cirka kl. 12.00 idag torsdag 20 september i berörda områden, för att reparera läckan.

Läs mer

Sök

Sibbarps skola

Sibbarps skola ligger i sydöstra Varbergs kommun. Skolan är naturskönt belägen, det ger många tillfällen till uteaktiviteter, på vintern skidor, skridskor och pulka, vår och höst promenader, naturstudier m.m.

Skolan är en F-5 skola. Eleverna går i årskurs 6-9 på Bosgårdsskolan.

Sibbarps skola vill ge varje barn bästa möjliga förutsättningar för lärande och verktyg för livskunskap. Sibbarps skola arbetar för att varje barn ska kunna lämna skolan med ”rak rygg” och gott självförtroende. Tillsammans har barn, personal och föräldrar arbetat fram skolans policy som gäller förväntningar på varandra samt ett program mot mobbning och kränkningar.

Skolan är en del i en gammal spelmansbygd och vi vill föra dessa traditioner vidare genom att satsa på musiken. Vi vill också grundlägga goda hälso- och kostvanor och samt uppmuntra till fysiska aktiviteter.

Sibbarps webbplats

Sibbarps skolalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster har en egen webbplats där du kan hitta mer information om skolan. 

ikon

Kontakta oss

Varberg direkt

Sibbarps skola

Ryssdalsvägen 4

432 77 Tvååker

0346-910 94

ikon

Självservice & blanketter