Sök

Vidhöge förskola

I augusti 2017 står en helt ny förskola färdig i Veddige, bara ett stenkast från nuvarande Vidhöge förskola. Vi kommer att organisera förskolan så att de yngre barnen är på bottenplan och de äldre barnen på övervåningen. Vi kommer att organisera oss i fasta, mindre grupper under stora delar av dagarna. 

Vi värderar ett positivt förhållningssätt mot barn, föräldrar och kollegor högt. Vi lägger stor vikt vid att alltid skapa bästa möjliga möte för lärande. Vi har ett tillåtande klimat mot barnen och lärande genom lek, barns inflytande och fantasi genomsyrar vår verksamhet.

Vi tycker att det är viktigt att ha roligt tillsammans, vilket innebär att vi är aktiva och medvetna pedagoger som finns i verksamten för att utmana och inspirera barnen.
Vi vill erbjuda en lärmiljö som är kreativ, föränderlig och inspirerande. Förskolan har också en fantastiskt fin gård, som också den är en del av lärmiljön, med många möjligheter till kreativt skapande och motoriska utvecklingsmöjligheter. Även gården är uppdelad så att barnen kan vistas i grupper utifrån ålder, intresse och/eller aktivitet.

Som vårdnadshavare görs du delaktig i ditt barns vardag på förskolan bl a genom den dagliga kontakten med oss pedagoger och de olika dokumentationerna vi skickar hem till dig.

Du är varmt välkommen att hälsa på vår förskola för att ta del av verksamheten och möta någon av pedagogerna!

Öppettider

Förskolan har öppet måndag – fredag och som regel mellan kl. 06.00 - 18.00  (max 12 timmar), men avvikelser kan förekomma mellan förskolor.

ikon

Kontakta oss

Vidhöge förskola

Vidhögeskolan

Kantagårdsvägen 3

43267 Veddige

Trollebo 070-929 77 22

Tomtebo 070-923 77 25

Kristallen 070-849 77 25

Förskolechef

Linda Persson

073-445 77 15

linda.persson@varberg.se

ikon

Självservice & blanketter