varningsikon

2020-08-03 07.52

Viktig information till allmänheten i Varbergs kommun

Du hittar vår samlade information med anledning av covid-19 via länk nedan.

Läs mer

Sök

Siers förskola

Siers förskola ligger i Bläshammar, ca 5 km norr om Varberg, i ett villaområde med närhet till skog och natur. På förskolan finns de tre avdelningarna Nyckelpigan för barn i åldern 1-3 år, Trollsländan för barn i åldern 3-5 år och Fjärilen för barn i åldern 3-5 år.

Förskolan har en gård med stora ytor som inspirerar barnen till mycket rörelse och lek. Innemiljön erbjuder ljusa och rymliga lokaler och barnen har även tillgång till en gemensam lekhall med plats för rörelseaktiviteter inomhus. Personalen på förskolan arbetar med fokus på barnens hälsa. Barnen är ute minst två gånger om dagen och på förskolan serveras mindre socker, exempelvis firas barnen födelsedagar med frukt.

Rolig, trygg och lärorik vistelse

Barnens vistelse på Siers förskola ska vara rolig, trygg och lärorik. Personalen lägger stor vikt vid omsorg, bemötande och medmänsklighet genom att bl.a. skapa en trygg och tillitsfull relation mellan vårdnadshavare och personal. Barnens vardag dokumenteras bl.a. genom foto och barnens skapande.

Maten på förskolan

På Siers förskola serveras mat som kommer ifrån Limagårdens kök i Väröbacka.

Öppettider

Förskolan har öppet måndag – fredag och som regel mellan kl. 06.30 - 18.30  (max 12 timmar), men avvikelser kan förekomma mellan förskolor.

ikon

Kontakta oss

Varberg direkt

Siers förskola

Bläshammarsvägen 2

432 95 Varberg

Självservice & blanketter