varningsikon

2018-05-22 16.24

Eldningsförbud i Varbergs kommun  

Från och med den 23 maj klockan 08:00 råder det eldningsförbud i Varbergs och Falkenbergs kommuner. Det varma vädret har gjort att det är mycket torrt i skog och mark och spridningsrisken vid en eventuell brand är stor. Eldningsförbudet gäller tillsvidare.

Läs mer

Sök

Rundgårdens förskola

Rundgårdens förskola är belägen på Sörse med närhet till Påskbergsskogen och Mariedalsskolan. Vi har även havet och centrum inom promenadavstånd. På Rundgårdens förskola finns de fem avdelningarna Bullerbyn, Villa Villekulla, Saltkråkan, Körsbärsdalen och Junibacken.

På förskolan läggs stor vikt vid språk och kommunikation. Konkret innebär det att vi arbetar mycket med drama, sagor, rim och ramsor, språkpåsar, skriftspråk, sång och musik.

Rundgårdens förskolalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster har sedan ht 2017 en ny webbplats. Information om förskolan som publicerats innan ht 2017 hittar du på förskolans gamla webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, denna sida uppdateras inte längre.

Öppettider

Förskolan har öppet måndag – fredag och som regel mellan kl. 06.30 - 18.30  (max 12 timmar), men avvikelser kan förekomma mellan förskolor.

ikon

Kontakta oss

Varberg direkt

Rundgårdens förskola

Mentorsvägen 4

432 50 Varberg

ikon

Självservice & blanketter