varningsikon

2018-05-22 16.24

Eldningsförbud i Varbergs kommun  

Från och med den 23 maj klockan 08:00 råder det eldningsförbud i Varbergs och Falkenbergs kommuner. Det varma vädret har gjort att det är mycket torrt i skog och mark och spridningsrisken vid en eventuell brand är stor. Eldningsförbudet gäller tillsvidare.

Läs mer

Sök

Ringvägens förskola

Ringvägens förskola ligger i Veddige, ett samhälle ca 2 mil norr om Varberg. Förskolan ligger i en naturskön miljö, nära skog och vatten. På förskolan finns två avdelningar, Villa Villekulla för barn i åldrarna 1-4 år och Katthult för barn i åldrarna 3-5 år.

Ringvägens förskolan har stora och ljusa lokaler som inbjuder till lek och samarbete mellan avdelningarna. I den pedagogiska verksamheten får den fria leken stort utrymme. Genom leken bearbetar barnen sina upplevelser och funderingar. De lär sig att samarbeta och lösa problem. Personalen arbetar medvetet med språklek, matematiklek och naturvetenskap/teknik utifrån olika teman, både inomhus och utomhus. Barens vardag och utveckling dokumenteras via bilder, foton och samtal.

Personalen arbetar för att skapa ett varmt, positivt och tillåtande klimat. Förskolans läroplan och förskolans likabehandlingsplan är två viktiga utgångspunkter i den pedagogiska verksamheten.

Öppettider

Förskolan har öppet måndag – fredag och som regel mellan kl. 06.00 - 18.00  (max 12 timmar), men avvikelser kan förekomma mellan förskolor.

ikon

Kontakta oss

Varberg direkt

Ringvägens förskola

Västra Ringvägen 50

432 66 Veddige

ikon

Självservice & blanketter