Sök

Kärnegårdens förskola

Kärnegårdens förskola ligger i centrala Varberg. På förskolan finns fyra avdelningar, Fröet för barn i åldern 1-2 år, Knoppen för barn i åldern 2-3 år, Lövet för barn i åldern 3-4 år och Trädet för barn i åldern 5-6 år.

Från och med hösten 2018 kommer verksamheten på Kärnegårdens förskola att flyttas till nybyggda Bumerangens förskola på Gödestadsvägen 21. Ansökningar inför hösten ska därför göras till Bumerangens förskola.

Kärnegårdens förskola erbjuder barnen en lärorik, lustfylld och inspirerande pedagogisk miljö. Förskolan är mångkulturell där barn med olika erfarenheter möts och lär av varandra. En stor del av barnen som vistas hos oss är flerspråkiga vilket berikar den pedagogiska verksamheten.

Förskolan har en utmanande gård och ligger i anslutning till ett stort grönområde. Personalen försöker tillgodose barnens lust att lära genom att ge dem tid och utrymme för lek både ute och inne.

Maten som serveras på förskolan kommer från Peder Skrivares skolas tillagningskök. I förskolans kök finns personal gör frukost och mellanmål till barn och personal.

Kärnegårdens förskolalänk till annan webbplats har en egen webbplats där du hittar information om förskolan och vad som händer där.

Öppettider

Förskolan har öppet måndag – fredag och som regel mellan kl. 06.30 - 18.30  (max 12 timmar), men avvikelser kan förekomma mellan förskolor.

ikon

Kontakta oss

Varberg direkt

Kärnegårdens förskola

Gödestadsvägen 5

432 33 Varberg

ikon

Självservice & blanketter