Sök

Åskloster förskola

Åskloster förskola ligger mitt i Åskloster samhälle, ca 13 km norr om Varberg. Åskloster förskola har tre avdelningar. Avdelningarna Tryggheten och Möjligheten för barn i åldern 1-3 år och avdelning Nyfikenheten för barn i åldern 3-6 år.

På Åskloster förskola finns en varierad och kreativ gård. Gården har många härliga lekredskap för alla åldrar. Inomhus erbjuds barnen nya och ljusa rum med olika pedagogiska inriktningar som lätt går att anpassa efter barnens behov och önskemål samt härliga kreativa rum för skapande. Personalen arbetar ständigt med att utveckla lärmiljöerna så att de utmanar barnen.

Åskloster förskola erbjuder ditt barn en trygg och lärorik tid. Vi arbetar mycket med språk, naturvetenskap/teknik och matematik på ett lekfullt sätt. Vi är ute mycket och engagerar oss i en hållbar utveckling. Vi arbetar tydligt med förskollans läroplan och dess värdegrund.

Hos oss får ditt barn närvarande pedagoger som stödjer ditt barns utveckling och uppmuntrar till samspel och lärande i lekfulla miljöer. Personalen dokumenterar arbetet på förskolan för att utveckla verksamheten, reflektera över barnens lärande och för att du som vårdnadshavare ska bli delaktig i barnens vardag på förskolan.

För personalen på Åskloster förskola är det viktigt att barnen och du som vårdnadshavare känner er trygga och har möjlighet till inflytande. Vi har föräldramöten, samråd samt utvecklingssamtal regelbundet.

Som vårdnadshavare är du alltid välkommen in i verksamheten.

Barnen på förskolan erbjuds mycket och varierande grönsaker till varje lunch. Frukt äter vi varje dag. Maten som serveras på förskolan tillagas på Limagården i Väröbacka.

Öppettider

Förskolan har öppet måndag – fredag och som regel mellan kl. 06.30 - 18.30  (max 12 timmar), men avvikelser kan förekomma mellan förskolor.

ikon

Kontakta oss

Varberg direkt

Åskloster förskola

Torvvägen 38

432 96 Åskloster

ikon

Självservice & blanketter