Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2016-09-22

Varberg.se nominerad till pris

Glädjande nog är varberg.se en av tre offentliga webbplatser som nominerats till priset Guldhanden 2016.

Dekoration för utmärkelsen

Tillsammans med Tillväxtverketlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Enköpings kommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är Varbergs kommun nominerad till att ha skapat "en webbplats utöver det vanliga" inom offentlig sektor.

Här ska man vara medveten om att det är en avgränsning till webbplatser som byggts i ett visst verktyg. Men drygt hälften av kommunerna i Sverige använder webbpubliceringsverktyget Sitevision och även ett antal andra offentliga verksamheter utöver det. Så visst är vi stolta och glada över nomineringen. Särskilt efter att ha gjort en ganska omfattande omgörning av webbplatsen under våren.

Vinnare tillkännages i oktober

Priset delas ut i kategorierna offentlig sektor, privat sektor och intranät. Vinnarna offentliggörs i slutet av oktober. Mer om nomineringarna till Guldhanden 2016länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om författaren

Mattias Skoog arbetar som webbstrateg på kommunkansliet. Det innebär att han utvecklar och driver frågor kring kommunens publika webbplatser, intranät och närvaron i sociala medier. Du kan nå honom exempelvis via e-post: mattias.skoog@varberg.se eller Twitter: @therealskooglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Utvecklingsblogg för varberg.se

Här berättar vi om arbetet med Varbergs kommuns största och viktigaste kommunikationskanal - varberg.se. Men även om organisationens intranät och vår närvaro i sociala medier. Och alla är välkomna att diskutera hur vi tillsammans kan utveckla de digitala kanalerna. Till utvecklingsbloggens startsida.

ikon

Senaste inläggen