varningsikon

2018-05-22 16.24

Eldningsförbud i Varbergs kommun  

Från och med den 23 maj klockan 08:00 råder det eldningsförbud i Varbergs och Falkenbergs kommuner. Det varma vädret har gjort att det är mycket torrt i skog och mark och spridningsrisken vid en eventuell brand är stor. Eldningsförbudet gäller tillsvidare.

Läs mer

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2017-03-03

Vegetarisk matlagning

veg mat

Lite påfyllnad av vegetarisk matlagning för medarbetarna!

På sportlovet så anordnades en inspirationskurs i vegetarisk matlagning. Kost & Städ hade för en tid sen skickat några av kökens medarbetare på en sådan kurs i Malmö med Carina Brydling som ledare och nu fick de dela sina erfarenheter med några av oss andra i köken. Vi samlades i Håstensskolans kök och lagade och provsmakade den goda vegetariska maten tillsammans. Det är guld värt att få träffa kollegor från andra kök, att få laga mat tillsammans och att utbyta erfarenheter om vårt dagliga jobb. Guld värt!

Dessutom blev vi bjudna på härliga prinsesstårtor till kaffet efter maten.  

Hälsningar till alla kollegor från Anette i PS-köket :)sessa

Om författaren

Sophia Ånhed arbetar som verksamhetsutvecklare på Varbergs kommuns kost- och städenhet.

Sophia Ånhed
Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar


Måltidsbloggen

Här berättar vi om arbetet bakom alla måltider som dagligen serveras inom kommunen. Till matgäster i hela åldersspannet mellan 0 till 100! Genom måltidsbloggen kommer du att kunna följa vad som händer på planeringskontoret, i köken, själva måltidsupplevelsen och annat som pågår i vår vardag.

Till måltidsbloggens startsida.

ikon

Senaste inläggen